Εργαστείτε χωρίς περιορισμούς
Κάντε κλήσεις από οπουδήποτε μέσω Android, iPhone, Mac & Windows

Περιλαμβάνονται δυναμικά, εύχρηστα softphone για Windows και Mac

Με τις ενσωματωμένες ισχυρές εφαρμογές για Mac και Windows, το 3CX σάς δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε εύκολα τις τηλεφωνικές κλήσεις σας, είτε βρίσκεστε στο γραφείο, με χρήση της λειτουργίας CTI και της συσκευής τηλεφώνου σας, είτε στο δρόμο, με χρήση του φορητού υπολογιστή σας. Αντίθετα με τα άλλα PBX, δεν επιβάλλονται πρόσθετες χρεώσεις άδειας χρήσης και επειδή οι εφαρμογές είναι πλήρως ενσωματωμένες, η ανάπτυξη και η διαχείρισή τους γίνεται τόσο εύκολα από το διαχειριστή, όσο εύκολη είναι και η χρήση τους από τους εργαζομένους.

Διαχειριστείτε τις κλήσεις σας στο IP τηλέφωνό από τον υπολογιστή σας

Με τα ενσωματωμένα softphone για Mac και Windows της 3CX, μπορείτε να διαχειρίζεστε τις κλήσεις σας από την επιφάνεια εργασίας σας, καθώς και να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις μέσω του τηλεφωνικού συστήματος του γραφείου από τον υπολογιστή σας, ακόμα και όταν είστε εκτός γραφείου. Ακόμα, χρησιμοποιώντας ακουστικά, μπορείτε να αντικαταστήσετε πλήρως το σταθερό σας τηλέφωνο με το 3CX.

 • Ξεκινήστε κλήσεις μέσω του τηλεφώνου IP από την επιφάνεια εργασίας σας με τη λειτουργία CTI
 • Δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα για άδειες χρήσης softphone
 • Εύκολη χρήση και διαχείριση
 • Εργαστείτε απρόσκοπτα σαν να βρισκόσασταν στο γραφείο σας και μειώστε τα έξοδα τηλεφωνίας
win_mac - IP Τηλέφωνα
support - IP Τηλέφωνα

Διαχειριστείτε τις κλήσεις σας μέσω του κεντρικού τηλεφωνικού πίνακα 3CX

Το 3CX περιλαμβάνει μια δυναμική λειτουργία κεντρικού τηλεφωνικού πίνακα, ο οποίος μπορεί να προσαρμοστεί στα μέτρα σας, ώστε να βλέπετε και να διαχειρίζεστε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Με 5 διαφορετικές προβολές για να επιλέξετε, μπορεί να καλύψει όλα τα εργασιακά καθήκοντα.

 • Σύρετε και αποθέστε (drag and drop) κλήσεις για γρήγορη μεταφορά
 • Ιδανικό για Τηλεφωνικά κέντρα – περιλαμβάνει προβολή Wallboard και Q-Manager
 • Μπορείτε εύκολα να βλέπετε την παρουσία των συναδέλφων σας
 • Η προβολή ρεσεψιόν επιτρέπει την εύκολη διαχείριση των εισερχόμενων κλήσεων

Ενσωμάτωση CRM με το Office 365, Google, Outlook, Salesforce & άλλα!

Κάντε κλήσεις απευθείας από την CRM εφαρμογή σας . Το 3CX και το CRM σας συνδέονται έτσι ώστε όταν έχετε εισερχόμενη κλήση να εμφανίζεται η ταυτότητα του ατόμου που σας καλεί και όχι απλά ο αριθμός τηλεφώνου του. Η ακριβής καταγραφή των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων με διάρκεια κλήσης, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διορατικές αναφορές σχετικά με τις δραστηριότητες των πελατών και των αντιπροσώπων

 • Χρησιμοποιήστε Office 365, επαφές Google ή Τηλεφωνικό Κατάλογο
 • Κάντε κλήσεις από τη CRM εφαρμογή σας
 • Μετατροπή της Ταυτότητας Καλούντος σε όνομα πελάτη
 • Λεπτομερείς αναφορές σχετικά με τις δραστηριότητες των πελατών και των αντιπροσώπων, χωρίς χειροκίνητη καταγραφή κλήσεων
unified IP Τηλέφωνα, ενοποιημένα
Andrei Yurievich Sokolov, Προϊστάμενος τμήματος IT, Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (Russian Krasnodar):
mchs_tatar_logo Η συνεχής συνδεσιμότητα είναι για εμάς ύψιστης σημασίας για την άμεση ανταπόκρισή μας στις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Χάρη στη συνεργασία μας με την 3CX, έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε τις δραστηριότητές μας σε νέο επίπεδο. Καταφέραμε να αυξήσουμε την ασφάλεια των πολιτών και αυτό είναι το πιο σημαντικό.