Διαδικτυακές τηλεδιασκέψεις
Μέσω WebRTC και χωρίς εγκατάσταση με το 3CX WebMeeting

Ενσωματωμένη, δωρεάν τηλεδιάσκεψη μέσω Web

Η ενσωματωμένη λύση τηλεδιάσκεψης του 3CX δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εξοικονομούν χρόνο και χρήματα με διοργάνωση εικονικών διασκέψεων, απολαμβάνοντας παράλληλα τα πλεονεκτήματα της προσωπικής επικοινωνίας. Μπορείτε να ξεκινήσετε εύκολα διαδικτυακές τηλεδιασκέψεις μέσω της εφαρμογής 3CX με μόλις λίγα κλικ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διαδικτυακές τηλεδιασκέψεις για να καλύψετε διάφορες καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα.

Τηλεδιάσκεψη με το WebRTC χωρίς ταλαιπωρία

Το 3CX αξιοποιεί την επαναστατική τεχνολογία WebRTC της Google, η οποία επιτρέπει την επικοινωνία με φωνή και εικόνα μέσω του πλοηγού, κάτι που σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να συμμετάσχουν απρόσκοπτα στις συναντήσεις χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουν οποιοδήποτε επιπρόσθετο λογισμικό ή plug-ins.

 • Χωρίς επιπλέον εφαρμογές
 • Τηλεδιάσκεψη με ένα κλικ
 • Διαλειτουργικότητα με VoIP και βίντεο
 • Διαχείριση και έλεγχος της κίνησης δεδομένων
τηλεδιασκεψη
τηλεδιασκεψη

Τηλεδιάσκεψη για Όλους

Με την προσιτή τιμή του 3CX,  εταιρίες όλων των μεγεθών μπορούν πλέον να επωφεληθούν από την τηλεδιάσκεψη χρησιμοποιώντας την ως εργαλείο εξελιγμένης συνεργασίας αλλά και ηλεκτρονικής σύσκεψης. Γλιτώστε από τα μηνιαία κόστη συνδρομής ανά χρήστη και προσαρμόστε έναν ανοικτού προτύπου περιφερειακό εξοπλισμό για μια ανέξοδη λύση. Απεριόριστοι χρήστες σημαίνει ότι η αναποτελεσματικότητα και ο αντί-επαγγελματισμός της κοινής χρήσης ενός λογαριασμού εξαλείφονται.

 • Η τιμή βασίζετε στον αριθμό συμμετεχόντων, όχι στην άδεια ανά χρήστη
 • Απεριόριστοι χρήστες ασχέτως του πακέτου επιλογής
 • Όχι μηνιαία κόστη, μόνο μια χαμηλή ετήσια πληρωμή
 • Ενσωματωμένο στο 3CX – Δωρεάν για μέχρι 10 συμμετέχοντες

Προηγμένες Λειτουργίες και Ανώτερη Συνεργασία

Με το πλούσιο σετ χαρακτηριστικών και την ευκολία χρήσης του, το 3CX WebMeeting βελτιώνει την παραγωγικότητα και τη συνεργασία των υπαλλήλων ενώ η ενσωμάτωση του WebRTC και η web-based λειτουργικότητά του διασφαλίζουν την  εκπληκτική ευκολία χρήσης. Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος χωρίς να χρειαστεί να συνδεθούν σε κάποιον λογαριασμό και η εύκολη ρύθμιση των ad hoc συνεδριάσεων κάνει τη δημιουργία συνελεύσεων παιχνιδάκι και για τους συμμετέχοντες αλλά και για τους διοργανωτές.

 • Plugin και δωρεάν λήψη του web conferencing
 • Απομακρυσμένος έλεγχος για άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων
 • Προ-ανεβάστε παρουσιάσεις PowerPoint για καθαρή & άμεση παράδοση
 • Εύκολο στη χρήση εργαλείο δημοσκοπήσεων για ανατροφοδότηση
τηλεδιασκεψη
Geremy Farmer, Συντονιστής IT, Magnolia Bank:
Magnolia Η λειτουργία 3CX WebMeeting είναι εύκολη στην ανάπτυξη και εύχρηστη, ενώ αυξάνει την αποδοτικότητα του οργανισμού μας, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε συσκέψεις κατ’ απαίτηση οποιαδήποτε στιγμή. Το βασικό πλεονέκτημα αυτής της λύσης είναι η δυνατότητα προσαρμογής στο μεγάλο μέγεθος του οργανισμού μας. Με το 3CX WebMeeting μπορούμε να παρέχουμε τη δυνατότητα σε όλα τα τμήματα να προγραμματίζουν συσκέψεις για τις συγκεκριμένες ανάγκες τους, χωρίς περιορισμούς ορίου χρηστών.